Вшанували "кіборга"

2019-01-21

/Files/images/kborg/20190121_122819.jpg

Час… У кожного із нас з ним свої рахунки, а в України – особливі. На шляху боротьби за незалежність, український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку боротьби стали і наші односельчани. З покоління в покоління передаватимуться дітям, онукам спогади про тих, хто залишив життя земне під час антитерористичної операції на сході України.

20 січня 2015 року своє життя за мир та спокій рідної землі віддав Присяжнюк Руслан Анатолійович – мешканець с.Пашківка. Він був навідником 90-го окремого аеромобільного батальйону 81 – ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ Збройних сил України. Загинув під завалами в результаті підриву російсько-терористичними угруповуваннями другого поверху Міжнародного аеропорту «Донецьк».

21 січня 2019 року у Пашківській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов захід присвячений пам'яті герою Присяжнюку Руслану. Учні з душевною трепетністю розповідали тематичні вірші та історію життя Руслана.

На заході були присутні найближчі родичі загиблого: мати Савчук Поліна Степанівна, дружина Анастасія та син Кирил, однокласниця Струсевич Галина. За сприяння керівника Спілки учасників бойових дій, їх родин та волонтерів Макарівщини Оксани Герасименко та директора краєзнавчого музею Макарівщини Віталія Гедза, учням та педагогічному колективу школи було проведено змістовну пізнавальну розповідь з особистими речами захисників. Зворушливими були виступи побратимів: Юрія Найка -командира розвідки, Олега Кузьміних - представника спілки АТО Макарівщини військового комісаріату, командира 90 батальйону в якому служив Руслан.

/Files/images/kborg/20190121_120847.jpg

/Files/images/kborg/20190121_132355.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi