Створення парку у нашому селі!

2018-10-26

/Files/images/park/FB_IMG_1540888930635.jpg

26 жовтня 2018 року у с. Пашківка відбулася подія, яка об'єднала жителів села з давньою мрією: створити парк для відпочинку дітей та дорослих. Місцем для його розташування стала територія біля школи та стадіону. Закладено початок створення парку на честь загиблих у АТО воїнів – односельчан: Присяжнюка Руслана та Костенка Віталія. Активну участь у насадженні взяли їх рідні та близькі: дружина Присяжнюк Анастасія з маленьким синочком, мати та брат загиблого, Катерина Вікторівна та Михайло Прокопович – батьки Віталія. Пам'ять героїв повинна бути вічною і пронестися через століття.

Більшість підприємців та жителів села посприяли у придбанні декоративних кущів. Було посаджено 88 туй і близько 200 листяних і хвойних дерев. До місця висадки організували і полив. Участь у висадженні дерев взяли учні, вчителі та персонал Пашківської ЗОШ І-ІІІ ступенів; вихованці, батьки та працівники ЗДО «Вишенька», депутат районної ради Бабич Олександр Михайлович, активна громада села, представники спілки учасників бойових дій Макарівського району з волонтером Оксаною Герасименко, голова села Кравчук Ольга Миколаївна, депутатський склад Пашківської сільської ради.

Люди повинні об’єднуватися для досягнення спільної мети. Ми щиро віримо, що створюючи прекрасне, роблячи добро на землі, пам’ятаючи героїв, надасть змогу вселити віру у кожного з нас про краще майбутнє та понести за собою мир та спокій.

/Files/images/park/IMG_20181026_131545.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 389

Коментарi